Varmt välkommen till Snickarsson!

Varmt välkommen till Snickarsson!

Snickarsson AB är ett professionellt fönsterföretag som åtar sig både större och mindre fönsterprojekt åt privatpersoner i Dalarna.

Vi hos Snickarsson har sedan starten år 2017 kunnat erbjuda helhetslösningar där vi är med dig från början och lämnar råd kring dina nya fönster och planerar fönsterbytet för att slutligen hjälpa dig med utförandet. Vi utför ditt fönsterbyte i Rättvik med omnejd på ett korrekt, säkert och fackmannamässigt sätt så att dina fönster monteras med stor noggrannhet och erhåller en lång livslängd. Genom våra samarbetspartner kan vi erbjuda marknadens bästa fönster som är SP-godkända, har lågt U-värde och som även har långa garantitider.


Bli en av våra nöjda kunder!

Vi har idag 6 stycken medarbetare som är yrkesutbildade och med en lång erfarenhet inom branschen. De utför fönsterbyten i Gagnef, Leksand och Rättvik med stor noggrannhet och är mycket lyhörda för våra kunders behov. Det gör att vi är säkra på att även du kommer att bli en av våra nöjda kunder om du anlitar oss för ditt fönsterbyte i Leksand eller kringliggande orter. Vill du få mer information om oss, våra tjänster  eller få rådgivning för ditt projekt är du välkommen att kontakta oss.


Tjänster på Fönsterbyte Leksand

Är du i behov av nya fönster? Kontakta oss idag för att boka ett hembesök!

Vi är specialister på fönster och kan bistå dig med allt från planering och inköp till utförande. Boka ett kostnadsfritt hembesök genom att fylla i formuläret nedan så kan vi lämna råd inför ditt fönsterbyte i Leksand.

Är du i behov av nya fönster? Kontakta oss idag för att boka ett hembesök!

Boka hembesök

Här hittar du oss på webben