Vi har utbildade fönsterbytare i Rättvik med omnejd

När du ska byta fönster är det viktigt att arbetet utförs korrekt och noggrant så att inte fönstren släpper igenom fukt eller kyla. Därför bör du anlita utbildade fönsterbytare för ditt fönsterbyte i Rättvik. På så sätt kan du vara trygg med att arbetet blir utfört med högsta kvalitet.

Fönster har normalt en relativt lång livslängd om de underhålls löpande med skrapning, kittning och målning. Dock kommer man till en punkt då fönster inte längre går att få täta - vanligtvis på grund av att de har svällt eller drabbats av röta. Då är det dags att utföra ett fönsterbyte i Rättvik så att du får täta fönster som inte släpper igenom fukt och kyla. Vi har utbildade fönsterbytare i Rättvik som är specialister på fönster och som kan bistå dig med allt från planering och inköp av fönster till montering av dina nya fönster. Du kan kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med ett lyckat fönsterbyte i Rättvik.

 

Anlita professionella fönsterbytare i Rättvik

Att byta fönster kräver kunskap om montering och hantering av fönster så att installationen sker säkert men också så att fönstren inte tappar sina isolerande egenskaper. Ett felaktigt monterat fönster kan leda till att fönstrets isolerande egenskaper försämras vilket kan leda till att det tränger in fukt genom fönstret. Detta kan leda till besvärande fuktskador inne i fastigheten. Därför bör du alltid anlita en professionell fönsterbytare i Rättvik som har den utbildning och den erfarenhet som krävs för att utföra monteringen felfritt och i enlighet med branschregler. Vi på Snickarsson är experter på fönster och lämnar dessutom generösa garantier på både vårt arbete men också de fönster som du köper genom oss. Det gör att du kan vara trygg med ditt fönsterbyte även efter att vi är klara.

 

Skatteavdrag för fönsterbyte i Rättvik

Du har möjligheten att använda dig av ROT-avdrag som motsvarar 30 % av våra arbetskostnader då du ska byta fönster. Det innebär att kostnaden för monteringen av dina nya fönster inte behöver bli så kostsam. Avdraget får du direkt på vår faktura så att du inte behöver ligga ute med pengarna. Skatteavdraget kan uppgå till maximalt 50 000 kronor per år. För att kunna göra ett ROT-avdrag krävs det bland annat att du äger fastigheten och att du har betalat in minst motsvarande belopp i skatt. För mer information om ROT-avdrag, läs vidare på Skatteverkets hemsida

 

Kontakta oss för fri rådgivning

Snickarsson är ett fönsterföretag som tillhandahåller högkvalitativa tjänster inom bygg, med fokus på fönsterbyte i Leksand, Rättvik och Gagnef. Våra utbildade fönsterbytare har varit verksamma inom området under många år och har därmed specialistkunskap då det kommer till just fönster. Det innebär att du kan vara säker på att vi alltid utför fönsterbyte i Rättvik med stor precision, säkerhet och noggrannhet. Vi samarbetar dessutom med fönsterleverantörer som kan erbjuda fönster av högsta kvalité till förmånliga priser. Om du vill få kostnadsfri rådgivning kan du boka ett hembesök där vi kan inspektera dina fönster, se förutsättningarna för ett fönsterbyte och lämna råd kring dina nya fönster, utan att du förbinder dig för något.