Så genomför vi fönsterbyten i Gagnef

När du ska utföra ett fönsterbyte i Gagnef kan du vända dig till oss som är specialister på fönster. Vi utför vårt arbete noggrant, enligt en väl inarbetat process och enligt rekommendation inom branschen så att du får ett förstklassigt resultat.

Släpper dina fönster igenom kall luft som bidrar till att du har kalla golv och ett ojämnt inomhusklimat samtidigt som dina uppvärmningskostnader har ökat? Då är det dags att utföra ett fönsterbyte i Gagnef till nya, välisolerade och täta fönster som ser till att du behåller värmen inomhus och kylan utomhus. Det finns flera olika fönstermodeller och fönstertyper att välja mellan idag. Dessutom kan du välja att sätta in 2-glasfönster, med en bra värmeisolering, eller 3-glasfönster som ger maximal värmeisolering men också dämpar ljudnivån utifrån till ett minimum.

 

När vi genomför ett fönsterbyte i Gagnef

När vi får förfrågan om våra tjänster som exempelvis ett fönsterbyte i Gagnef börjar vi alltid med att komma hem till dig för att inspektera dina gamla fönster och diskutera dina önskemål kring dina nya fönster. Detta ger oss ett bra underlag så att vi kan erbjuda dig en offert med ett konkurrenskraftigt pris för ditt fönsterbyte i Gagnef. Du kan boka ett kostnadsfritt hembesök genom vårt formulär på sidan så återkommer vi snarast för att boka ett möte, utan att du förbinder dig för något.

 

Så här går fönsterbyte i Gagnef till

  • När de fönster som ska installeras har transporterats till ditt hem kommer vi ut och påbörjar arbetet. Till att börja med river vi ut dina gamla fönster som slängs i en container för att senare transporteras iväg för återvinning.
  • Därefter monterar vi dörrkarmar enligt fönstertillverkarens anvisningar innan vi slutligen monterar in fönstren.
  • Efter att fönstren är monterade utför vi reparationer av eventuella skador som har uppstått på fasad eller inomhus.
  • Slutligen isolerar vi fönstren, sätter foder och monterar fönsterbleck.

 

Efter avslutat fönsterbyte i Gagnef

När arbetet är klart så gör vi en besiktning tillsammans med dig som beställare så att du kan granska resultatet av vårt arbete så att du är 100 % nöjd med dina nya fönster. Därefter så kommer vi att överlämna våra garantiåtaganden och slutligen skickar vi en faktura för vårt arbete, där vi redan gjort ett ROT-avdrag på 30 % av våra arbetskostnader.

 

Anlita oss för ditt fönsterbyte i Gagnef

Snickarsson är ett byggföretag som utför fönsterbyte i Leksand med omnejd. Vi kan erbjuda er möjlighet att välja fönster ut vårt stora sortiment som vi kan tillhandahålla genom vårt samarbete med ledande fönstertillverkare. Du är välkommen att kontakta oss för mer information om hur vi kan bistå dig vid ditt fönsterbyte i Gagnef. Du kan också använda formuläret på vår hemsida för att boka ett kostnadsfritt hembesök där vi kan diskutera ditt fönsterprojekt och lämna råd kring dina nya fönster, utan några förpliktelser.