Kontakta Snickarsson redan idag!

Kontakta Snickarsson redan idag!

Du är välkommen att kontakta oss för mer information om du planerar att utföra ett fönsterbyte i Rättvik, Leksand eller Gagnef.

Snickarsson AB har under flera år hjälp privatpersoner att utföra fönsterbyten i Leksand vilket har bidragit till att vi har erhållit många goda omdömen från våra nöjda kunder. Våra utbildade och erfarna montörer utför fönstertjänster i Dalarna med förstklassigt resultat och trygga garantier.

 

Genom vårt samarbete med duktiga fönsterleverantörer har vi möjligheten att tillhandahålla marknadens bästa fönster och därmed erbjuda våra kunder en helhetslösning då det är dags för fönsterbyte i Rättvik eller kringliggande orter. Det innebär att vi hos Snickarsson kan bidra med råd kring fönster, hjälpa dig med inköp av fönster till förmånliga priser och slutligen montera dina nya fönster med ett perfekt resultat. 

Är du i behov av nya fönster? Kontakta oss idag för att boka ett hembesök!

Vi är specialister på fönster och kan bistå dig med allt från planering och inköp till utförande. Boka ett kostnadsfritt hembesök genom att fylla i formuläret nedan så kan vi lämna råd inför ditt fönsterbyte i Leksand.

Vad säger våra kunder om oss?

V
Vi fick hjälp med fönsterbyte där det gjordes supersnabbt, snyggt och till ett bra pris! Vi behövde inte göra något, de tog med sig allt skräp och var klara efter två dagar med 19 fönster!
Volkan Babacan
A
Vi fick hjälp av Curt och Kim med att byta samtliga fönster i vårt hus. Allt har fungerat klockrent. Snabb och bra offerthantering, snabb respons på alla frågor och ett oklanderligt arbete med fönsterbytet. Curt gjorde allt vi förväntade oss och lite till. Snickarsson AB är ett företag vi varmt rekommenderar andra.
Anette Lerström