Fönsterbyten

Fönsterbyten

Det kan finnas flera skäl till att du vill utföra ett fönsterbyte i Leksand med omnejd. Det kan exempelvis vara för att fönstren är otäta, att fönstren utsatts för röta, är skadade eller för att du vill modernisera din fastighet med nya funktionella och snygga fönster. Oavsett vilka skäl du har för ditt behov av fönsterbyte så kan du med varm hand vända dig till oss som är specialister på fönster i Dalarna.

 

Våra skickliga och mycket erfarna fönstermontörer utför arbetet med högsta kvalitetsfokus och med största noggrannhet. Det gör att vi vet att du kommer att bli nöjd med det arbete som vi utför. Självklart lämnar vi även garantier på vårt arbete så att du kan känna dig trygg även efter att fönsterbyten är klara. Du är välkommen att kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med ditt fönsterbyte i Leksand, Rättvik, Gagnef eller andra delar av Dalarna.

 

Process vid fönsterbyten i Leksand

När du anlitar oss för ditt fönsterbyte så börjar du med att boka ett hembesök så att vi kan inspektera dina gamla fönster. Då kan vi ta mått, få en uppfattning om vilka förutsättningar som råder och samtidigt ge dig rådgivning kring ditt byte av fönster. Därefter kan vi erbjuda dig kvalitetsfönster från erkända fönsterleverantörer som du kan välja mellan till förmånliga priser. Självklart bidrar vi med experthjälp då du ska välja fönster till din fastighet.

 

Montering av dina nya fönster

När de nya fönstren finns på plats i ditt hem så påbörjar vi arbetet med att riva ut dina gamla fönster. Dessa slängs i container för transport till återvinning, enligt din kommuns regler, om du inte planerar att använda dessa till något annat. Därefter monterar vi in dina nya fönster på ett korrekt och säkert sätt så att fönstrens egenskaper nyttjas till max. Därefter reparerar vi eventuella skador runt fönstren och gör en grovstädning av bostaden. Slutligen gör vi en besiktning tillsammans med dig så att du är 100 % nöjd med vårt arbete innan vi överlämnar faktura och garantiåtaganden för ditt färdigställda fönsterbyte.

 

Vi hjälper dig välja rätt fönster för din fastighet

Det finns idag flera fönster på marknaden att välja mellan och de vanligaste idag är de traditionella träfönstren, PVC-fönster och aluminiumfönster. Vi har ett brett utbud av olika typer av fönster från en kvalitativa materialleverantörer och har därmed med säkerhet möjlighet att plocka fram ett alternativ som passar dig riktigt bra. Tveka inte att höra av dig till oss om du har några funderingar - vi hjälper dig gladeligen!

Är du i behov av nya fönster? Kontakta oss idag för att boka ett hembesök!

Vi är specialister på fönster och kan bistå dig med allt från planering och inköp till utförande. Boka ett kostnadsfritt hembesök genom att fylla i formuläret nedan så kan vi lämna råd inför ditt fönsterbyte i Leksand.